Zorgbeheer De Zellingen

Home »  Zorgbeheer De Zellingen

“Van betekenis zijn voor de maatschappij, dat geeft een bijzondere waarde aan het communicatievak”

Functie: Stafmedewerkster PR & Communicatie (afdelingshoofd), Zorgbeheer De Zellingen
in Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel

Bij Zorgbeheer De Zellingen heb ik met plezier gewerkt in de periode 2005-2007. Zorgbeheer De Zellingen, een zorgcombinatie van zorgcentra, een verpleeghuis en thuiszorg, verleent zorg- en welzijnsdiensten voor verschillende clusters zoals Verzorgd Wonen, Zelfstandig thuis wonen, Voeding en verantwoord bewegen en U en uw gezin. In deze functie was ik verantwoordelijk voor het pr & communicatiebeleid met inzet van zowel online als offline communicatiemiddelen, waaronder de website, advertenties, bijeenkomsten en het genereren van free publicity.

In 2006 introduceerde De Zellingen het Zellingen Servicepakket, een compleet pakket voor zorg- en welzijnsdiensten met voordeel voor de abonnees. In samenwerking met de Servicepakketmanager heb ik de communicatie verzorgd, met onder meer een informatiepakket, de website en de informatiekrant.

Voor de nieuwbouwlocatie en het kleinschalig wonenproject ‘Bermensteyn’ heb ik in de communicatie het thema “Wonen als thuis” uitgediept. Bermensteyn werd feestelijk geopend door burgemeester Van Doorne/ Capelle ad IJssel).

In samenwerking met de Vegro Thuiszorgwinkel in Capelle aan den IJssel organiseerde ik met regelmaat bijeenkomsten gericht op jonge gezinnen en ouderen.

Daarnaast heb ik de interne communicatie verzorgd over thema’s als het kwaliteitsbeleid, organisatorische ontwikkelingen en een nieuw documentbeheersysteem. In de uitvoering werd ik ondersteund door een medewerkster PR & Communicatie, waar ik functioneel leiding aan gaf.

Comments are closed.

BizStudio by Sketch Themes