Zakelijke Workshops

Home »  Zakelijke Workshops

Aristoteles zei het al “Wat men moet leren doen, leert men door het te doen.”

Een workshop is bij uitstek een tool om met een thema, vraagstuk of onderwerp aan de slag te gaan.

Vertellen over een toekomstvisie, innovatie of productintroductie als directie, marketingmanager of salesmanager dat is één. Als team ermee aan de slag gaan, dat maakt hét verschil of de boodschap door uw medewerkers ook daadwerkelijk wordt gedragen. Het verschil in bewustzijn, beleving én effectiviteit. Want uiteindelijk gaat het erom dat u – samen met uw medewerkers – uw doelen voor marktgroei, meer klantenbinding en winst op een effectieve manier wilt halen!

Workshops voor meer effectiviteit en inzicht
Voor uw organisatie kan een interactieve sessie i.s.m. Anja Smid MarketingCommunicatie ook effectief zijn, bijvoorbeeld als u:

  • uw marketing/communicatiestrategie scherp wilt zetten
  • de slagkracht van uw binnendienst en/of salesteam wilt verhogen vanuit merkbewustzijn en doelgroepgericht denken en werken
  • de klantgerichtheid van uw binnendienst en/of salesteam wilt optimaliseren
  • een nieuwe oplossing, innovatie, product of dienst actief wilt laten beleven
  • een brainstormsessie met uw binnendienst en/of salesteam wilt organiseren
  • de communicatiekracht van uw binnendienst en/of salesteam wilt versterken

Impressie workshops
Vanuit die filosofie heb ik bijvoorbeeld de workshops “Effectieve communicatie en sales” en “Oog voor de klant” voor het Sales Team van Novy Nederland geïnitieerd, ontwikkeld en verzorgd. Daarnaast geef ik regelmatig workshops in projectmanagement, social media en onderzoeksvaardigheden op ROC Zadkine in Rotterdam. Dit jaar ben ik gestart met het geven van Bouw je Merkkracht Workshops aan startende ondernemers en zzp’ers.

002_Presentatie_Salesteam_workshop_saleseffectiviteit_Communicatie   011_Workshop_Sales_moodboard_effectiviteit_communicatie02   013_Presentatie_Salesteam_workshop_saleseffectiviteit_Communicatie03

Workshops op maat
De workshops stel ik op maat samen, in overleg met u als opdrachtgever. Dit kan een sessie zijn van één dagdeel, een dag of meerdere dagen.

Meer weten? Neem contact op met Anja Smid MarketingCommunicatie voor een afspraak of brainstorm.

Fotografie: Pexels.com en eigen beeldmateriaal

Comments are closed.

BizStudio by Sketch Themes