Workshop Bouw je Merkkracht

Home »  Workshop Bouw je Merkkracht

Workshop Merkkracht BrandingBen je je aan het oriënteren op het starten van een eigen bedrijf? En wil je hulp bij het scherp stellen van jouw oplossingen en doelen? Ben je op zoek naar een ervaren sparringpartner, waarmee je samen je ondernemingsplan en/of je merkstrategie wilt opstellen? Ga jij als gedreven ondernemer (of onderneemster) voor klantgerichte oplossingen? Volg dan de Workshop Bouw je Merkkracht, verzorgt door Anja Smid SCP SMP.

Naast werkervaring als marketingcommunicatie adviseur bij aansprekende bedrijven als het Stadion Feijenoord, BinckBank en de Erasmus Universiteit, heb ik ook voor andere organisaties in uiteenlopende branches effectieve campagnes ontwikkeld, verandertrajecten begeleid en ben ik sinds 2013 met hart en ziel zelfstandig ondernemer. Ik volg continu de ontwikkelingen in de markt via webinars en opleidingen (o.a. bij de NIMA Academy) en ik heb een waardevol netwerk dat ik graag inzet om ook jou verder te helpen.

Wat biedt de Workshop Bouw je Merkkracht jou?
In 3 inspirerende en effectieve sessies duiken we in jouw organisatie en ideeën, en zetten we met praktische oefeningen en interactieve sessies jouw merk, doelen en oplossingen scherp neer. Daarbij werken we o.a. ook met het Business Model Canvas en de MarketingCommunicatie Scan   om tot een effectieve bedrijfs- en marketingstrategie te komen.

branding

Het unieke aan deze workshop is de benadering van jou en je merk vanuit je onderbewuste en bewuste. Met een krachtige mix van creatieve en praktijkgerichte oefeningen, interviews, onderzoek en spelelementen bouwen we intensief en in exclusieve sessies aan jouw merk!

Trefwoorden: merk, merkmanagement, merkidentiteit, doelgroep(en), doelstellingen, karaktervol positioneren, boodschap, visuele merkidentiteit, onderscheidende kracht.

Programma Bouw je Merkkracht

  • dagdeel 1 – merkverkenning, creatieve sessie en brainstorm
  • dagdeel 2 – structuursessie
  • dagdeel 3 – merk-krachtsessie

Elk dagdeel duurt ca 4 uur, zodat er alle ruimte is voor jouw merk. In totaal duiken we in deze individuele sessies minimaal 12 uur in jouw dromen en doelen, en geven we concreet vorm aan jouw bedrijf en merk. Na de Workshop Bouw je Merkkracht heb je een praktisch merkdocument, en inzicht in jouw oplossingen en target audience. Je kunt direct aan de slag!

De workshop is op maat aan te passen aan jouw branche, onderneming en behoeften. Je ontvangt een op maat voorstel na een verkennend gesprek via telefoon of e-mail.

Vragen die beantwoord kunnen worden, zijn o.a.:
Wie ben ik als ondernemer, wat is mijn kracht?
✓ Welke oplossing(en) ga ik bieden, en wat is mijn kernoplossing?
 Wie is mijn target audience (doelgroepen)? En hoe ga ik met hen communiceren?
 H
oe kan ik met mijn bedrijf en merk onderscheidend zijn?
Welke look en feel past bij mijn bedrijf en target audience?
✓ Welke tone of voice sluit aan bij mijn target audience?

Doelgroep
De Workshop Bouw je Merkkracht is bij uitstek geschikt voor zzp’ers (zowel starters als ervaren ondernemers) en kleine mkb-organisaties.

Resultaat
Alle uitkomsten werk ik voor je uit in een uitgebreid merk adviesrapport inclusief jouw merkkracht (tekstueel en visueel) die je kunt gebruiken als basis voor je boodschap. Met het adviesrapport krijg je:

een voor jouw bedrijf/merk ingevuld Business Model Canvas
inzicht in jouw oplossingen en target audience
een ontwerpschets voor je huisstijl
een visueel merkdocument inclusief 3 fotografiestijlen (met advies voor de best passende stijl)
een inspiratiedocument voor je audiovisuele uitingen (fotografie/video)

De uitwerking van je huisstijl doe je – afhankelijk van je wensen en behoeften in middelen – met een bureau, prepress afdeling van een drukkerij of zelfstandige vormgever/copywriter. Ook in deze keuze kan ik je begeleiden.

Met dit merk adviesrapport zet je een structurele en duurzame basis neer voor jouw merk en positionering. In een persoonlijk gesprek vertel ik je er graag meer over.

Recensie klantreview referentie Merk Branding Workshop Anja Smid

Jouw investering
Voor € 3.497,- gaan we samen exclusief aan de slag met jouw merk in de 3-daagse Workshop Bouw je Merkkracht. Wil je na de Workshop op periodieke basis met mij sparren, dan maken we hiervoor een persoonlijk actieplan. Reserveer nu jouw exclusieve plek >>

De workshopvergoeding is exclusief 21% btw.

Wil je deelnemen met meer personen of heb je specifieke wensen en behoeften die buiten de beschrijving van de Workshop vallen, dan ontvang je een op maat offerte vooraf.

Interesse? Bel of app me op 06 146 41 276 of stuur mij (Anja) een e-mail.

Anja Smid Marketing Communicatie workshops interim projecten advies

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotografie: Raul Neijhorst en Pexels.com

Comments are closed.

BizStudio by Sketch Themes