Wereldwinkel Nieuwerkerk aan den IJssel

Home »  Wereldwinkel Nieuwerkerk aan den IJssel

Opening_Wereldwinkel“In mijn vrijwilligerswerk voor de Wereldwinkel kwam van alles samen: communicatie voor een goed doel, vrolijke activiteiten en volop gezelligheid!”

Functie (vrijwillig): Wereldwinkel Nieuwerkerk aan den IJssel, PR & Communicatiecoördinator

Vanuit mijn interesse in ondernemerschap, ontwikkelingssamenwerking en fair trade heb ik mij van 2006-2010  ingezet voor de Wereldwinkel in mijn woonplaats. De doelstellingen van de Wereldwinkel zijn het genereren van omzet voor producenten in ontwikkelingslanden en voorlichting geven over thema’s zoals eerlijke handel, ontwikkelingssamenwerking en kinderarbeid.

In deze vrijwillige functie hield ik mij 4-8 uur per week intensief bezig met de ontwikkeling van het maandelijkse Wereldwinkel Bulletin (fotografie en teksten), de website van de Wereldwinkel (inclusief productendatabase), de organisatie van evenementen en activiteiten, waaronder het jaarlijkse Paasevenement waar ik zelf Paashaas was en kinderen schminkte en een kinder-voetbaltoernooi met spelers van Sparta, workshops organiseren zoals Mandala tekenen, openingen en High Teas met een mooie muziekuitvoering of wervelende modeshow.

Naast communicatieactiviteiten ben ik actief geweest in het netwerken, voorlichting geven aan de pers en sponsorwerving richting het lokale bedrijfsleven en de gemeente.

Nieuwsbrief Wereldwinkel

Comments are closed.

BizStudio by Sketch Themes