Vrijwilligerswerk

Home »  Vrijwilligerswerk

Maatschappelijk betrokken zijn, geeft veel energie! Je ontmoet inspirerende mensen, samen zet je iets moois op en draag je bij aan het plezier van mens en dier.
Daarom doe ik vrijwilligerswerk!

De afgelopen jaren ben ik actief geweest voor:

Stichting De Klup in Nieuwerkerk aan den IJssel, waarbij ik wekelijks hielp bij de organisatie van disco’s en knutselmiddagen voor jongeren met een beperking (in 2000/2001)

Wereldwinkel Nieuwerkerk aan den IJssel, waar ik allround communicatievrijwilliger was van 2006-2010. Van de ontwikkeling en het beheer van de website tot de organisatie van activiteiten, van de communicatie met de pers tot sponsorwerving, alles pakte ik met plezier op om de Wereldwinkel op de kaart te zetten. Ik heb ook veel evenementen georganiseerd voor de Wereldwinkel, en voor alle maandelijkse nieuwsbrieven de teksten geschreven en fotografie verzorgd. Elk jaar ben ik Paashaas geweest en bij het Paasevent heb ik kinderen geschminkt.

Nieuwsbrief Wereldwinkel

 

 

 

 

 

 

 

Dierenbescherming / Dierenopvang Krimpen aan den IJssel (sinds februari 2013 tot en met 2015)
Voor de ontwikkeling van promotionele activiteiten (promotiefilms, posters, etc.) en bij evenementen om bijvoorbeeld kinderen te schminken.

CJG Zuidplas (sinds januari 2015)
Voor het Centrum voor Jeugd en Gezin Zuidplas help ik mee in de sponsorwerving om het mogelijk te maken dat kinderen waar de ouders beperkte financiƫle middelen hebben, toch een verjaardagscadeau en verjaardagsfeestje te kunnen geven. Zo heb ik sponsorgelden verkregen voor feestjes bij Speeltuin IJsselkids, verkleedkleren en spelletjes voor de verkleedboxen geregeld en gratis rondleidingen en knutselfeestje bij Molen Kortenoord en Theeschenkerij De Korenaer. Ook heb ik de eerste digitale nieuwsbrief deze zomer verstuurd vanuit MailChimp en ga ik aan de slag met de nieuwe flyer, events en presentatiemiddelen.

Comments are closed.

BizStudio by Sketch Themes