Praktijk De Hondenmasseur

Home »  Praktijk De Hondenmasseur

Anja_ScottyVanuit mijn liefde voor honden en interesse in massage, Reiki en Bach bloesem, ben ik Praktijk De Hondenmasseur gestart.

Honden zijn prachtige dieren, en ik geniet ervan als zij lekker in hun vel zitten. Zelf kijk ik elke ochtend weer uit naar het moment dat onze labrador mij kwispelend staat te begroeten en zin heeft om de dag te beginnen!

Tijdens mijn praktijkopleiding bij Kynotouch (Dorst) heb ik mogen ervaren welke positieve effecten hondenmassage heeft voor ontspanning, gedrag en de balans tussen geest en lichaam. Als Reiki Master en gecertificeerd Bach Bloesemtherapeut bied ik ook Reiki behandelingen en Bach Bloesemtherapie om een hond meer balans te geven.

Op de website van Praktijk De Hondenmasseur vind je uitgebreide informatie over Hondenmassage, Reiki en Bach Bloesem. Ik nodig jou en je hond(en) graag uit voor een kennismaking!

Caerwyn_massage

Als marketingcommunicatieadviseur vond ik geweldig leuk en enerverend om ook voor mijn praktijk De Hondenmasseur alle promotiematerialen, acties en de huisstijl te ontwikkelen. Van de folder tot de website, van Facebook tot Instagram, honden geven elke dag energie en inspiratie om nieuws en informatie over te delen, om mensen te ontmoeten en natuurlijk zelf de honden heerlijk te verwennen.

Visitekaartje_DeHondenmasseur

 

Comments are closed.

BizStudio by Sketch Themes