Over Anja Smid

Home »  Over Anja Smid

Expertise: merk-markt denken, ontwikkeling van creatieve concepten en effectieve campagnes & middelen.
Karakter: mijn doorzettingsvermogen en energie om doelen te bereiken en vermogen om nieuwe kansen te ontdekken en te benutten.
Levensmotto: positieve energie laat de wereld draaien.

Bouw je merkkracht
Met workshops en advies op maat adviseer ik startende ondernemers in de positionering, merkstrategie en het marketingcommunicatieplan.

Passie voor het vak
Mijn enthousiasme om kennis te delen en passie voor het marketingcommunicatie vak bracht me jaren geleden in contact met het onderwijs. Van assessor zijn (beoordeling praktijkopdrachten studenten) tot het opstellen en vaststellen van examenmateriaal voor de Marketing & Communicatieopleiding, ik combineer mijn praktijkervaring met vaardigheden in didactiek en coaching om studenten te enthousiasmeren en te ondersteunen in de afronding van hun laatste jaar op het ROC. Daarnaast geef ik voorlichting aan aankomende afstudeerders en verzorg ik in eigen beheer ontwikkelde workshops over projectmanagement, social media en onderzoeksvaardigheden.

NIMA Certificering SMP | SCP
Het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) heeft op basis van mijn opleidingen en ervaring in marketing en communicatie in 2017 de titels Senior Marketing Professional (SMP) en Senior Communication Professional (SCP) toegekend.

SMP NIMA Marketing Anja Smid Marketing CommunicatieNima SCP Senior Communication Professional Anja Smid

 

Balans in het leven
Naast mijn 3 praktijken, vind ik het ook belangrijk om maatschappelijk actief te zijn. Als promotievrijwilligster zet ik me in voor het CJG Zuidplas, om kinderen een verjaardag te kunnen geven als ouders daar de middelen niet voor hebben. Zo hebben we het afgelopen jaar 38 kinderen in de leeftijd van 4 – 12 jaar een verjaardagscadeau en feest kunnen geven in de gemeente Zuidplas.

Permanente educatie
Nieuwe inzichten opdoen geeft mij energie, of het nu aan de Circusschool is om jongleren onder de knie te krijgen, of de opleidingen die ik volg aan de NIMA Academy.

Kennismaken?
Ben je op zoek naar een marketingcommunicatie professional, voor een interim-opdracht of project? Neem dan contact met me op voor een kennismaking.

Anja Smid SMP
Nieuwerkerk aan den IJssel
De fotografie op de website is van Pexels.com en eigen fotografie.
Anja Smid MarketingCommunicatie

Comments are closed.

BizStudio by Sketch Themes