Itho Daalderop

Home »  Itho Daalderop

Website01“Een prachtige uitdaging om de techniek te vertalen naar de behoefte en beleving van de eindgebruiker en vakhandel”

Functie: Interim Marketingcommunicatie Adviseur

In eerste instantie was ik als Marketingcommunicatie adviseur actief in 2009 en 2010 als interim kracht voor de vier business units van Itho. Itho (tegenwoordig Itho Daalderop: www.ithodaalderop.nl) heeft alles in huis voor het optimale binnenklimaat in woning, bedrijfsomgeving en scholen: verwarming, warm en kokend water, ventilatie, thermostaten en regeltechniek.

De business units hadden elk hun eigen specialisme en doelgroepen, waaronder:

  • keukenventilatie en keukencomfort (afzuigkappen, kokend waterkranen) gericht op de consumentenmarkt en keukenvakhandel
  • cv-ketels, warmtepompen, zonneboilers, thermostaten en regelaars gericht op de groothandel en installateurs
  • de energiewoning en ventilatiesystemen voor woningen (particulieren en woningbouwverenigingen), bedrijven en scholen

In deze functie heb ik in samenwerking met het reclamebureau meerdere campagnes en uiteenlopende online en offline promotionele middelen voor Itho ontwikkeld: instore marketing, website, digitale nieuwsbrieven, folders e.a. drukwerk, een promotietoer in samenwerking met een landelijke groothandelsketen, videoproducties en advertentiecampagnes. Mijn rol was zowel strategisch adviseur als mede-ontwikkelaar en campagnecoördinatie.

In 2011 ben ik benaderd om als vaste kracht te gaan werken voor de business unit Itho Keukencomfort, het latere Novy Nederland >>

typepaginaItho_KV_website01

Itho Ga Verder Check Itho Keukenventilatie campagne

 

Comments are closed.

BizStudio by Sketch Themes