Interim

Home »  Interim

afb_07Elk bedrijf heeft wel eens behoefte aan tijdelijke versterking. Bij drukte op de afdeling, ziekte, zwangerschapsverlof kan een interim-kracht uitkomst bieden. Dan bent u ongetwijfeld op zoek naar iemand met inzicht en daadkracht. Iemand die direct effectief kan zijn op uw marketing en communicatie afdeling.

Met 24 jaar ervaring als marketingcommunicatie adviseur en projectleider in uiteenlopende branches, zowel b2b als b2c, vindt u in mij een breed inzetbare interim-kracht. Een markt, organisatie, cultuur en lopende zaken maak ik mij snel eigen. Zodat ik in no-time effectief kan zijn voor uw organisatie. Enthousiasme en toewijding zijn me op mijn lijf geschreven. In denk-, durf- en daadkracht maak ik het verschil. Lees hier hoe andere opdrachtgevers en werkgevers over mij denken >>

In zowel de business-to-business markt, de consumentenmarkt als het medialandschap voel ik mij als een vis in ‘t water, ook in een complexe of snel veranderende omgeving. De kern van mijn filosofie is: luisteren naar de markt, doelgroep- en belevingsgericht communiceren, netwerken en verbinden, pragmatisch, analytisch én creatief handelen.

STRATEGIE
strategie & advisering
onderzoek (markt, klantonderzoek, interne communicatie onderzoek), analyse en implementatie
corporate communicatie
projectmanagement
campagnemanagement (online en offline)
veranderingscommunicatie (fusie, reorganisatie, merktransitie, organisatiewijziging)
storytelling
online, e-mail en direct marketing, digitale nieuwsbrieven (o.a. Blinker, Mailchimp)
social mediastrategie
netwerken, verbinden en coachen
persbeleid
interne communicatie (strategie, boodschap, onderzoek, middelen o.a. intranet, digitale nieuwsbrief, events)

REALISATIE
conceptontwikkeling en creatie (huisstijl, campagnes, etc.)
schrijven van briefings en afstemming met bureaus
huisstijlontwikkeling en bewaking
drukwerk, van flyer tot catalogus
webdesign, optimalisatie en beheer (beheer cms systemen voor websites en intranet, zoals WordPress en Liferay, inzet Google Analytics, SEO etc.)
e-mailmarketing
doelgroep- en belevingsgericht teksten schrijven
(eind)redactie
av-producties
evenementenorganisatie en tentoonstellingen
ontwikkeling van educatieve programma’s en workshops (o.a. social media, onderzoeksvaardigheden, projectmanagement, effectieve sales)
ontwikkeling en implementatie van crm-systemen
schrijven van handleidingen, infosheets
opstellen en design van key-account offertes

Recente/huidige opdrachten (project en interim)

  • Projectmedewerkster Contentontwikkeling en -beheer t.b.v. omvangrijk intranetmigratietraject voor de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) 2016-2017
  • Voor twee internationale spelers (fabrikanten van apparatuur voor de professionele markt) op projectbasis adviseur marketingcommunicatie voor de advisering en realisatie van de veranderingscommunicatie rond een organisatiewijziging en merktransitie
  • Op projectbasis werk ik voor het ROC Zadkine en ROC Wentink Academy

Eerder werkte ik o.a. als interimkracht voor Itho Daalderop (Tiel-Schiedam), zie mijn werkervaring voor meer informatie. Ervaring in de volgende branches: financiële dienstverlening, horeca & events, cultuur, beroepsorganisatie, goede doelen, zorg en welzijn, industrie & techniek, retail en onderwijs.

Elke organisatie en markt heeft zijn unieke karakter. Daarom ga ik met plezier het gesprek met u aan. Ik ben flexibel inzetbaar, bereid om te reizen naar diverse provincies (ook Utrecht, Noord-Holland regio Amsterdam, Zeeland en Noord-Brabant) en beschikbaar voor een nieuwe opdracht.

Interesse in een kennismaking? Neem dan contact met mij op of bel direct [06] 146 41 276.

Anja Smid

Anja Smid Marketing Communicatie workshops interim projecten advies

Comments are closed.

BizStudio by Sketch Themes