Horeca Branche Instituut

Home »  Horeca Branche Instituut

“Jongeren bewust maken van hun kansen, dromen en mogelijkheden, dat is werken vanuit mijn hart”

Functie: Communicatieadviseur & projectleider bij het Horeca Branche Instituut
(tegenwoordig Stichting Vakopleiding Horeca SVH)

In 2005 heb ik een intensieve periode gewerkt voor het Horeca Branche Instituut in Zoetermeer. Helaas moest ik vanwege een reorganisatie vroegtijdig deze organisatie verlaten. In deze functie was ik verantwoordelijk voor de communicatiestrategie van de MyChoice campagne gericht op het veelzijdige onderwijsveld: decanen, docenten van vmbo en ROC opleidingen, en jongeren tot 21 jaar.

De MyChoice campagne had tot doel om jongeren te informeren over en bewust te maken van de mogelijkheden van de horeca als toekomstig werkterrein. Met onder meer decanenbijeenkomsten op scholen en horecalocaties, het jongerenmagazine Menjoe, digitale nieuwsbrieven, de MyChoice website en persbijeenkomsten ontwikkelde ik samen met het reclame- en organisatiebureau interactieve campagnemiddelen.

Daarnaast was ik verantwoordelijk voor de organisatie van het “Horecaplein” waar het HBI zich
presenteerde tijdens de jaarlijkse Horecava in de RAI, waaronder de Nationale Horeca Kampioenschappen
tot 21 jaar. Daarnaast heb ik de communicatie verzorgd voor de nieuw ontwikkelde Gezel (koks)opleiding,
inclusief de feestelijk introductie in het Kurhaus met topkok Robert Kranenborg.

Comments are closed.

BizStudio by Sketch Themes