De KeukenDesigners en Lifestyle

Home »  De KeukenDesigners en Lifestyle

Voor de landelijke keten van keukenzaken De KeukenDesigners (www.dekeukendesigners.nl) heb ik meegedacht in de conceptfase en communicatiestrategie van een nieuw en uniek lifestyle wonen/keukenconcept, in samenwerking met Mark Iesberts, Managing Director De KeukenDesigners.

In het nieuwe lifestyle wonen/keukenconcept, een samenwerking tussen De KeukenDesigners en Lifestyle, lopen wonen en koken letterlijk in elkaar over. Klassieke en moderne keukens met een bijpassend meubelaanbod zijn opgenomen in het combinatieconcept.

Het is een shop in shop concept waar persoonlijke aandacht, vertrouwen en een eerlijk advies hoog in het vaandel staan. Inspelend op de trend dat woonkamer en keuken steeds meer met elkaar vervloeien, is de samenwerking gezocht met een krachtige passende partner LifeStyle. Het concept denkt vanuit de belevingswereld van de consument van nu; het concept biedt inspiratie. Het LifeStyle concept maakt het mogelijk om quality time door te brengen in geborgenheid van uw huis, met uw gezin, familie en vrienden.

Klik voor de video voor een goede impressie van de LifeSyle Keuken. Bekijk video >>

Comments are closed.

BizStudio by Sketch Themes