Aanbevelingen LinkedIn

Home »  Aanbevelingen LinkedIn

“In het projectteam University Services brengt Anja positieve energie en verzet ze veel werk. Ze heeft een duidelijke visie op gebruiksvriendelijke informatie omtrent de dienstverlening van de Erasmus Universiteit Rotterdam aan haar 2.750 medewerkers. Deze visie weet ze ook over te brengen op de content-eigenaren binnen de organisatie. Door haar gerichte en krachtige aanpak weet ze het gewenste resultaat te behalen. Anja in een projectteam: altijd een goed idee!”
Wieke
Erasmus Universiteit Rotterdam

Ik heb met Anja gewerkt aan een project waarbij wij het belangrijk vonden om klanten op een goede en positieve manier op de hoogte te brengen van een belangrijke verandering in onze organisatie. Anja was sterk betrokken en enthousiast. Zij luisterde goed naar onze denkrichting en vertaalde dit in een goed communicatieplan waarbij wij na een makkelijk lopend iteratief proces onze klanten hebben geïnformeerd.
Jos
Gamko BV

“De afgelopen 3,5 jaar heb ik met veel plezier met Anja mogen werken aan de Nederlandse introductie en het laden van het merk Novy keukenventilatie. Anja was hierbij altijd een bron van energie en inspiratie. Doelgericht, empathisch en met oog voor detail.”
Gilbert
Reclamebureau Wubbe

“Van 2009 t/m mei 2013 heb ik bij Itho en later onder de naam Novy Nederland bv mogen samenwerken met Anja. Haar recommendation past het beste in een fraaie Wordle. In haar word cloud vind ik de volgende woorden thuis horen: sociaal, veelzijdig, dierenvriend, breed geïnteresseerd, aanstekelijk enthousiast, extravert, marketing, ervaren, gevoelig, uniek, empathisch, maatschappelijk betrokken, inspirerend, vakkennis, hands on, creatief, apple, reiki en lol.”
Fred
Novy Nederland

“Het afgelopen jaar maakte ik voor het eerst kennis met Anja vanwege mijn relatie met Novy(voorheen Itho). Al snel had ik door dat ik met een zeer gedreven en bevlogen persoonlijkheid te maken had. Anja heeft mij vanuit haar expertise inspiratie gegeven bij het ontwikkelen van een nieuw winkelconcept. Anja is een prima sparringspartner bij het ontwikkelen van nieuwe ideeën!”
Mark
Keuken Designers

“Anja heeft bij ons als interim communicatie adviseur gewerkt. Anja is een verfrissende en enthousiaste persoonlijkheid die me inspireerde met haar ideeën en kennis. Ze heeft de nieuwe positionering van onze businessunit Keukenventilatie perfect begeleid. Haar inbreng heeft het geheel zeker naar een hoger plan getrokken. Haar vakkennis (o.a. van nieuwe media), haar betrokkenheid en inzet heb ik zeer gewaardeerd. Ik kan Anja als allround communicatieprofessional en, niet geheel onbelangrijk, als mens van harte aanbevelen.”
Henriëtte
Itho Daalderop

» Lees verder over Anja

Comments are closed.

BizStudio by Sketch Themes